VIRKSOMHED, GENERELT

Her er langt flere muligheder for en advokat

Flag 19-05-13 ~Et minuts læsning · 209 ord

I Danmark kunne han være gået den slagne juristvej og få succes som advokat, og hans liv kunne såmænd være blevet spændende nok på den måde. Alligevel er danske Lau Geckler glad for, at han flyttede fra Danmark i 2002 og nu bor i Moskva.

Jeg kunne ikke have opnået samme velstand og succes i Danmark som her. Der er simpelthen nogle helt andre pengebeløb i omløb her. Rusland har nogle muligheder, som ikke findes andre steder. Hvis man altså tør gå efter dem, siger han.

Det gør Lau Geckler, som i dag er medejer af teknologi- og teleselskabet Yota Devices. Desuden ejer han en del af virksomheder som Ciklum Sales Office, Nexus Consulting og Impact People.

Et konkret eksempel på en fordel ved Ruland er, at Lau Geckler kan være med i et arkitektfirma. Det ville ikke have været muligt i Danmark.

I Rusland er der kort sagt plads til større armbevægelser, og det trives Lau Geckler fint med.

Her har jeg fået mulighed for at deltage i møder med meget erfarne folk fra store virksomheder, selv om jeg stadig var forholdsvis ung. Det ville ikke have været muligt i Danmark. Der skulle jeg have været mere ydmyg, lyder vurderingen ifølge artiklen fra den danske iværksætter i Moskva.

Skribentmail: